MSN Downloads | alles voor msn hier te downloaden
MSN versie 9.2
Dit is de final versie van msn messenger 9.0 dus nu de nieuwste msn messenger met versie nummer 9.2 om deze te downloaden klik op download nu


MSN versie 8.5 Final
Ditversie van messenger 8.5 dus niet de nieuwste msn messenger om deze te dowloaden klik op download nu rechts (Dit is de nederlandse msn)

MSN versie 8.5 beta
Dit is een beta versie van msn messenger voor meer informatie over msn 8.5 kijk op de download pagina in het linker menu.

MSN versie 8.1 Final
Dit is de op 1 na laatste versie dus niet de nieuwste msn messenger, msn 8.1 downloaden klik op de link download nu!

MSNDiscovery versie 1.2
Dit is een add on voor msn met deze addon kan je veel dingen doen waaronder: zien wie je geblockt heeft, inkomende en uitgaande msn berichten teller, verschillende geluiden afspelen van een bepaalde contact persoon, plaatjes stelen van een msn contact en nog veel meer.

MSN versie 8.1 buildnummer 64 (beta)
Dit is de de beta versie van msn 8.1 dus niet de 8.1 final versie. Wel kan je deze al uitproberen totdat de final versie uit is.

Stuffplug 3.0.264 BETA
Dit is een leuke plugin voor Windows Live Messenger. Met functies als Actiontext, Blocktalking, Boost character limit, Content stealer en Fake-invites zal deze plugin zeker voor meer plezier in Messenger zorgen

MCO Wink Installer
Dit programma installeert .MCO bestanden, beter bekend als MSN Winks. Download dit programma om je winks te installeren

Msn custom picture and emotion crawler
Altijd al graag de emoticon of avatar van je vrienden willen hebben? Met deze tool kan je ze makkelijk zoeken en op je pc plaatsen!

Speedy MSN 6.2.0133
SpeedyMSN is een aangepaste versie van MSN Messenger 6.2.0133 in het nederlands. Zinloze opties zijn eruit gehaald zoals telefoneren en video vergaderingen waardoor MSN wat sneller laad. Meeste menus en dialogen zijn opnieuw ingedeeld zodat het overzichtelijker is.

Emoticons Creator v1.1
Met dit programma kan je de ogen en monden verwisselen van bestaande MSN Messenger smilies. Totaal zijn hier 300 verschillende combinaties van mogelijk. Ook zit er een Random-generator bij om automatisch een willekeurige emoticon te laten maken.

MSN Bomberman v3.1.2
Iemand irriteren gaat nu wel heel makkelijk. Kies een optie aan hoe het programma te werk moet gaan en flooden maar!

Let op: Virusscanners kunnen een melding geven dat dit programma een virus is, dit is NIET het geval! Dit kan voor komen omdat flooders bij sommige virusscanners onder de catogorie virussen vallen. Er is echter niks schadelijks.


Skinner v1.2
Met dit meesterlijke programma kan je de achtergrond van MSN Messenger veranderen. Dit kan zijn een zelf aangegeven plaatje of je kiest een achtergrond in het programma zelf uit! Want het programma download automatisch een lijst met de nieuwste skins!

Het installatie programma installeert alle benodigde bestanden


Ultimate Nickpopupz 2004 v0.4
Het ouderwetse Ultimate Nickpopupz programma in een nieuw jasje voor MSN Messenger versie 6 en 7. Irriteer je buddy's met vele irritante aanmeldpopups onder elkaar!

Wanneer je niet 7 popups tegelijk wilt weergeven, vul dan alleen de tekstvelden in die wel moeten worden weergeven, laat de overige velden leeg.• Google